Sani opettaa Inkaa päivystämään keittiössä!

Fundora's Justina 'Sani'

Syntynyt 7.12.2010

Isä: Legacy's Midas Touch for Clefell's, FI MVA PMJV-09 HeW-11 HeW-12

Emä: Xitamiz Vezpera Violette, FI MVA EE MVA LT MVA

Fundora's L-pentueen emä


Sani kuvassa 6,5 vuotias

Ängagårdens Cayenne of Hera 'Inka'

Syntynyt 9.5.2014

Isä: Pinbas Nero, NO MVA

Emä: Fundora's Hera, KORAD, C.I.B NordV-11 NordV-12, DKV-12, SEV-12 SEVV-16


Inka 3 v

Sani ja Inka ovat mukavaluonteisia sopuisia narttuja. Niiden kanssa elämä on helppoa. Molemmat ovat sosiaalisia, ja tulevat juttuun kaikkien kanssa. Vieraat otetaan aina innostuneen iloisena vastaan.

Kumpikaan ei vahdi ruokaansa, herkkuja tai leluja. Inka nopeampana söisi kaverinkin aterian, jos minä antaisin. Sani voisi kyllä jakaa ateriansakin. Inka nukkuu mieluiten Sanin kyljessä. Viereen pitää päästä, vaikka olisi miten ahdas paikka. Sania se ei häiritse, vaan kun haluaa vähän väljemmin nukkua, siirtyy se muualle.

Sani on rauhallisempi, johtuu osittain iästäkin. Inka on vilkkaampi ja valppaampi seuraamaan mitä ympärillä tapahtuu. Inkan omistamme yhdessä Sirpa Karvosen kanssa.

Inka 3 v

Sijoituskoirat

Yippis Angels Brimrose 'Kikke' on asuu Tiina Uusin perheessä Jyväskylässä!

YA Brimrose, 'Kikke' 1 v

Entiset sijoituskoirat

Minun ja Sanna Ojalan entinen sijoitusuros Ängagårdens Apollon 'Aku' on siirtynyt sopimuksen mukaisesti Antti Arkiman omistukseen. Aku on ruotsintuonti ja kasvattaja on Heidi Wistrand Ruotsista. Akun emä on kasvattini Fundora's Hera. Ihanaluonteinen reipas Aku asuu Helsingissä lapsiperheessä. Akusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Anttiin antti.arkima@icloud.com