Ei pentusuunnitelmia!

Fundora's O-pentue tästä yhdistelmästä jäi vain haaveeksi. Reino on tyypiltään oikeanlainen pinseriuros, jota arvostan. Kaunis punainen väri on myös hieno. Kuvat puhuu puolestaan.

Näiden molempien sukutaulut ovat mielenkiintoisia.

isä: Yippis Angels Boris 'Reino' FI27340/16 lonkat B/B, silmät terveet 5.8.2021, näyttelyissä muutaman kerran käynyt, pari SERTiä tuloksena. Reino on erinomainen punainen pinseripoika. Reipas lenkkikaveri ja kiva poika. Tyypillinen pinseri, hyvä seura- ja vahtikoira.

emä: Ängagårdens Cayenne of Hera 'Inka' FI39242/14, lonkat B/B, silmät terveet 5.8.2021. Inka BALT JMVA, näyttelytulokset tarkemmin koiranetissä. Inkalla MDD-passi ja virallinen sydäntutkimus, on terve. Inka on kivaluonteinen, helppo matkakaveri joka tulee juttuun kaikkien kanssa.

Fundora's O-pentueen sukutaulu

Kasvattamani Fundora's pennut on rakkaudella hoidettu ja lähtevät uusiin koteihinsa hyvin varustettuina!

- pennut ovat jo tottuneet erilaisiin kodin ääniin. Ne ovat tutustuneet muihin koiriini, vieraisiin, lapsiin. Näin tärkeä sosiaalistaminen on jo aloitettu.

- eläinlääkärin tarkistuksen yhteydessä ne tunnistus-merkitään mikrosirulla ja saavat mukaansa eläinlääkärin tarkistuslomakkeen

- pennut rekisteröidään Suomen kennelliitoon ja kaikki kauppa- ja sijoitussopimukset tehdään kennelliiton lomakkeille ja saavat mukaansa rekisteritodistuksen.

- pennut saavat mukaansa hyvän pentupaketin, joka sisältää pennunhoito-ohjeet, laadukkaan ruokapussin, lelun ja muita tarvikkeita


Kasvatukseni periaatteita:

- noudatan jalostusvaatimuksia ja käytän vain terveitä koiria

- tuen perheitä monella tavalla senkin jälkeen, kun pennut ovat uusiin koteihinsa lähteneet

- pyrin järjestämään kerran vuodessa pentutapaamisen tai kenneltapahtuman mahdollisesti muiden kasvattajien kanssa yhdessä